Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΙΚ Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ





Του Στέλιου Ξιουρή

Je suis παρασκήνιο φαίνεται να λένε οι ΡΙΚάδες, αφού τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται τέτοιο (παρασκήνιο) που αγγίζει και ποινικά αδικήματα, λόγω της αφαίρεσης από τα γραφεία του ΡΙΚ, του υπηρεσιακού φακέλου που έχει σχέση με την σειρά «πατάτες αντιναχτές» και στον οποίο περιέχονται όλα τα σχετικά έγγραφα μισθοδοσίας και προσφορών, ωρών εργασίας, ποσών και όλων των συναφών θεμάτων, που αφορούν την εν λόγω σειρά.
• Η αναζήτηση του φακέλου των πατατών έγινε από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΛΙΩΤΗ, ο οποίος κατόπιν εντολών του Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, θα ετοίμαζε μελέτη για το κόστος των εξωτερικών παραγωγών του ΡΙΚ. Προφανώς και κάποιοι που γνώριζαν περί των προθέσεων του κ. Μαλιώτη εξαφάνισαν τον φάκελο με αποτέλεσμα να μένει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο το κρατικό ίδρυμα.
• Κατά την συνήθη πρακτική σε τέτοιου είδους φακέλους υπάρχουν οι υποβληθείσες προσφορές από τους εξωτερικούς συνεργάτες που αναλαμβάνουν τις παραγωγές, το ύψος του ποσού που κατακυρώθηκε η προσφορά, όπως και άλλα έγγραφα που υπογράφηκαν από το ΡΙΚ και τους συνεργάτες σε σχέση με την εν λόγω σειρά.
• Συναφώς το ίδρυμα παραμένει εκτεθειμένο αφού δεν μπορεί να ενημερώσει επακριβώς τον Γ. Ελεγκτή για το ύψος του συμβολαίου των πατατών κάτι που αποτελεί τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία του ΡΙΚ.

• Όλοι φυσικά συμπεριλαμβανομένου και του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ περιμένουν την αντίδραση των τσαλακωμένων και ατσαλάκωτων ΡΙΚάδων που το εν λόγω γεγονός τους θορύβησε έντονα, αφού η πιθανότητα υπεξαίρεσης του φακέλου πλέον εμπίπτει στο κεφάλαιο του ποινικού κώδικα και η λύση είναι μόνο η ανάληψη δράσης από πλευράς Αστυνομίας. Το μυστήριο εντείνεται αφού ήρθε σε μια περίοδο που υπάρχει γενική αναταραχή γύρω από την σειρά και τείνει να υπερκαλύψει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του ΡΙΚ.

ΠΗΓΗ:Only/cy..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου