Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχιζετε σημερα η εκδικαση της Υποθεσης ΑΡΙΣΤΟ για τα οικοπεδα στο ΣΚΑΛι στην Παφο






Με την αντεξέταση της 7ης μάρτυρος κατηγορίας Ανδρούλλας Ευθυμίου, Αναπληρώτριας Δημοτικού μηχανικού του Δήμου Πάφου, από τους συνηγόρους υπεράσπισης, αναμένεται να συνεχιστεί  σήμερα η δικαστική διαδικασία της υπόθεσης διαχωρισμού οικοπέδων στο Σκαλί από την εταιρεία Aristo.
Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Δώρα Σωκράτους είχε ορίσει για συνέχιση της διαδικασίας την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, αλλά και την Πέμπτη 26 του μηνός στις 09:00 το πρωί.
Η κ. Σωκράτους διέταξε όπως οι κατηγορούμενοι Θεόδωρος και Ρούλα Αριστοδήμου, Χρήστος Σολωμονίδης και Σάββας Σάββα αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους όρους εγγύησης.
Στην προηγούμενη δικάσιμο ολοκληρώθηκε η κυρίως εξέταση της κ. Ευθυμίου από την Κατηγορούσα Αρχή ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που εκπροσωπείται από τον Νίνο Κέκκο.Στην αντεξέταση της από τον κ. Κέκκο, η κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στα ευρήματα της συγκεκριμένης αίτησης, τα οποία σχετίζονται με την αντικατάσταση – όπως είπε - των αρχικών σχεδίων με βάση τα οποία εγκρίθηκε η άδεια, με άλλα.
Ο κ. Κέκκος υπέβαλε διάφορα ερωτήματα και επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι η εταιρεία  γνώριζε από το 2010 για ύπαρξη σχεδίου της κλίμακας 1/2000.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, η εταιρεία υπέβαλε στο παρελθόν αίτηση για οικοπεδοποιήσιμη ανάπτυξη 1/2000 και 1/500 τα σωστά σχέδια και τη σωστή έκταση του κομματιού με αποτέλεσμα να τίθεται το ερώτημα γιατί στη 2η φορά ήρθε η εταιρεία με άλλο εμβαδό, πιο μειωμένο.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου