Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ικανοποιητική η κίνηση στις ξενοδοχειακές μονάδες της επαρχίας Πάφου..


Ικανοποιητική ειναι  η κίνηση στις ξενοδοχειακές μονάδες της επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με δηλωσεις  που εκανε στην ανταποκρίτρα του   ΚΥΠΕ στην Παφο  Κικής Περικλέους  ο πρόεδρος του τοπικού  ΠΑΣΥΞΕ Θέμης Φιλιππίδης,. Συμφωνα πάντα  με τον Θέμη Φιλιππίδη   σημειώνετε   αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες προσθέτοντας  ωστόσο ότι η κίνηση από τη Ρωσία είναι μειωμένη λόγω της ισοτιμίας του νομίσματος.

 Συμφωνα πάντα με την ανταπόκριση του ΚΥΠΕ  η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων στην Πάφο  αγγίζει το 75%, ενώ ο Πρόεδρος του τοπικου ΠΑΣΥΞΕ  ανέφερε  ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης αφού θα πρέπει  όπως τόνισε να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος στην επαρχία Πάφου με στόχο να ενισχυθεί η οικονομία αλλά και να περιοριστεί η ανεργία.

Ο κ. Φιλιππίδης είπε  ακόμα ότι θα πρέπει να γίνουν αποφασιστικά βήματα ούτως ώστε να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν αφού είναι ίσως η μεγαλύτερη  αυτή τη στιγμή πηγή χρημάτων  για την  οικονομία.

Εισηγήθηκε  τέλος να γίνει στην Πάφο “Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων” ώστε ο κλάδος να στελεχώνεται από αξιόλογα στελέχη που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν.

ΠΗΓΗ:  KYΠΕ  

Επιλογή επεξεργασία είδησης για το  Tilley’s News Άθως Τίλλευ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου