Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στον Απόλλωνα, συμβόλαιο σε 19χρονο η Ομόνοια, πρώτο φιλικό για ΑΠΟΕΛ

Την απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Leandro Freire de Araújo ανακοίνωσε ο Απόλλωνας την ώρα που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Τέλκι της Ουγγαρίας, λίγες μέρες πριν την πρώτη του ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη μολδαβική Σαξάν.

Την προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στις 2 Ιουλίου ενάντια στην Ντίναμο Μπατούμι συνεχίζει στην Κύπρο η Ομόνοια. Χθες ανακοίνωσε πως ο 19χρονος αμυντικός, Ζαχαρίας Ανδρέου, έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στο πλαίσιο του στόχου των τριφυλλοφόρων για προώθηση εξελίξιμων ποδοσφαιριστών από τα Τμήματα Υποδομής της ομάδας.

Στο ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται το στήσιμο της ομάδας στην Πολωνία, με τους κυπελλοπρωταθλητές να δίνουν σήμερα το απόγευμα (18:30) το πρώτο τους φιλικό κόντρα στην Ατλάντας, ομάδα της Λιθουανίας.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι "ξεκίνησε η πιο σημαντική περίοδος προετοιμασίας για την ομάδα” και είπε πως η ομάδα είναι πλήρης, καθώς προστέθηκαν πολύ καλοί νέοι ποδοσφαιριστές. “Στόχος μας είναι οι Ομίλοι του
Champions League”, σημείωσε,

Στην ΑΕΚ, χθες πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη Τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας, με το στόχο που έχει τεθεί να είναι η διάθεση 2000 εισιτηρίων. Οπως δήλωσε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Ανδρέας Λευκαρίτης, “δεν κρύβουμε την αισιοδοξία μας ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να πετύχουμε και αυτό τον στόχο”.

Στην Ανόρθωση παρουσιάστηκε χθες σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Σταν Φαλξ, παρουσία του προπονητή της ομάδας Άντρε Πάους. Μεταξύ άλλων, ο κ. Φαλξ είπε πως όλοι μαζί μπορούν να οδηγήσουν την Ανόρθωση σε μέρες επιτυχιών. “Προσωπικά δουλεύω σκληρά και είμαι ομαδικός παίκτης. Θεωρώ πως με τους συνεργάτες και σε συνδυασμό με τον κόσμο μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους”, ανέφερε.
 
Από την πλευρά του ο προπονητής της Ανόρθωσης είπε πως θέλει να διατηρήσει τον τρόπο παιχνιδιού που είχε η ομάδα αλλά και να βελτιωθεί με καλύτερους παίκτες όπως και στο σύστημα. “Ήμασταν κοντά να βγούμε στην Ευρώπη και πιστεύω πως ο στόχος μας για φέτος είναι σίγουρα αυτός”, είπε.

πηγη  ΚΥΠΕ

Επιλεγμένη Είδηση για  Tilley’s News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου