Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι;



Ένα από τα πιο μεγάλα μυστήρια  είναι αν υπάρχουν εξωγήινοι ή αν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο γαλαξία. Αρκετοί πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, άλλοι θεωρούν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι εγωιστικό να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε ένα τεράστιο σύμπαν. Κατά καιρούς άνθρωποι καταγγέλλουν ότι έχουν δει κάτι περίεργο στον ουρανό, ενώ σε πιο ακραίες περιπτώσεις ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους.
Στην ερώτηση αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι δεν μπορούσε να απαντήσουμε. Ωστόσο μπορούμε να σας δώσουμε 10 καλούς λόγους για να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μην είμαστε μόνοι μας:

1.       Οι εξωγήινοι έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους

Ο αστροναύτης και πιλότος του Apollo 14, Edgar Mitchell, έχει ισχυριστεί ότι οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Edgar, οι κυβερνήσεις κρύβουν την αλήθεια από τους ανθρώπους.














Εξωγήινοι έχουν απαγάγει και τον Ναπολέοντα

Ο Ναπολέων Βοναπάρτης έχει ισχυριστεί πως έχει απαχθεί από εξωγήινους. Συγκεκριμένα ο Ναπολέων είχε εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες τον Ιούλιο του 1794 και αργότερα είπε ότι  είχε κρατηθεί αιχμάλωτος από κάποιους παράξενους ανθρώπους. Επιπλέον λέγεται ότι οι ερευνητές είχαν ανακαλύψει ένα μικρό ξένο αντικείμενο ενσωματωμένο στα σκελετικά υπολείμματα του Ναπολέων, το οποίο μπορεί να ήταν μικροτσίπ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου