Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πιλοτoς ειχε κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο πριν το αερσκάφος της Germanwings πρίν απο την συντριβή





(CNN)
 Ήχοι από το παραμορφωμένη εγγραφή φωνής της Germanwings πτήσης 9525 αποκαλύπτει μια παράξενη αγωνία  επί του σκάφους:
Σύμφωνα με αναφορες των ΜΜΕ   στο υλικο  που βρέθηκε στο «μαύρο κουτί»  δίνετε η εντύπωση  ότι ένας από τους πιλότους είχε κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο και προσπαθούσε να μπει μέσα, όταν το αεροπλάνο συνετρίβη.

"Μπορείτε να ακούσετε ότι προσπαθεί να σπάσει την πόρτα "  αναφέρει ένας ανώτερος αξιωματικός του στρατού που συμμετέχει  στην έρευνα  όπως αυτό αποκαλυπτετε στην εφημερίδα New York Times.

«Δεν ξέρουμε ακόμα το λόγο για τον οποίο ένας από τους πιλότους  βρισκόταν  έξω  αλλά αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι στο τέλος της πτήσης, ο άλλος χειριστής ήταν  μόνος του και δεν είχε  ανοίξει την πόρτα."
Η Lufthansa, η μητρική εταιρεία της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Germanwings, δηλώνει  ότι εξετάζει το  φοβερό  δυστύχημα.
 Εκπρόσωπος της εταιρειας  αναφερει επισης  ότι "Δεν έχουμε καμία πληροφορία από τους φορείς που διερευνούν το περιστατικό που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την έκθεση στην εφημερίδα The New York Times»
 Από την άλλη  Η έκθεση της Times «είναι μια τρομερά συγκλονιστική αποκάλυψη ", δήλωσε στο CNN  ο  αναλυτής  αεροπορικών δυστυχημάτων  Peter Goelz. Άλλοι ειδικοί προειδοποίησαν ότι  δεν είναι ακόμα σαφές το τι θα μπορούσε να υπήρχε  σε εξέλιξη μέσα στο πιλοτήριο.
 Σύμφωνα με νεωτερες  πληροφορίες  τα θύματα ειναι  15 διαφορετικών Εθνικοτήτων.

ΠΗΓΗ CNN
Ελεύθερη μετάφραση για το Tilleys News   Άθως Τίλλευ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου