Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο οι ηγέτες στην κατεχόμενη Λευκωσία




Χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο στην παλιά Λευκωσία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Ανατασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.

Όταν ο κ. Ακιντζί έφτασε κοντά στο σημείο διέλευσης για να υποδεχθεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο κόσμος χειροκροτούσε και εξέφραζε την ελπίδα του για εξεύρεση λύσης.

Κατά τη συνάντηση των δύο ηγετών, χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και τους δόθηκαν λουλούδια, ενώ περιπλανώμενος τραγουδιστής τραγουδούσε ότι ο κόσμος θέλει ειρήνη.

Οι ηγέτες και οι συνοδείες τους περπάτησαν στην εμπορική περιοχή της κατεχόμενης παλιάς Λευκωσίας και μίλησαν με τον κόσμο και καταστηματάρχες, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επανέναρξη των συνομιλιών.

Και στο Μπουγιούκ Χαν, όπου κάθισαν για καφέ και εκμέκ καντεΐφι, ο κόσμος τους υποδέχθηκε με χειροκροτήματα και κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων χάρισαν στους δύο ηγέτες αμματόπετρες που σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση προστατεύουν από το κακό μάτι.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η συνοδεία του προσέφεραν δώρο ασημένιο κλάδο ελαίας στον Τ/κ διαπραγματευτή Οζντίλ Ναμί επί την ευκαιρία των γενεθλίων του σήμερα.

Επιλεγμένη Είδηση απο Tilleys News 

ΠΗΓΗ : ΚΥΠΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου