Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Εντεινετε η Κόντρα Σιζοπουλου Ομηρου..



Οι εσωκομματικοί κραδασμοί στην ΕΔΕΚ ολοένα και εντείνονται προκαλώντας σοβαρά ρήγματα χωρίς να γνωρίζει κανένας μέχρι που μπορεί να φτάσουν και να οδηγήσουν το κόμμα.
 Η δημόσια κόντρα του νυν προέδρου Μαρίνου Σιζόπουλου με τον τέως πρόεδρο Γιαννάκη Ομήρου ολοένα και χοντραίνει με αποκορύφωμα τη χθεσινή αντιπαράθεση, με τον Μαρίνο Σιζόπουλο να προκαλεί τον Γιαννάκη Ομήρου σε ανοικτή και δημόσια συζήτηση εάν πιστεύει όπως είπε αυτά που δημόσια δηλώνει.

 Συγκεκριμένα ο Γιαννάκης Ομήρου, μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα", χαρακτήρισε λανθασμένη και περίεργη την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, να αποκηρύξει τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, ως λύση για το Κυπριακό, τονίζοντας ότι μόνο σύγχυση προκαλεί. 

Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να εκφράζει την άποψη του ελεύθερα και ότι δεν χρειάζεται την άδεια κανενός. Αργότερα ο Μαρίνος Σιζόπουλος, απάντησε στον κ. Ομήρου με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία εκφράζει λύπη και απογοήτευση από τις δηλώσεις Ομήρου σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή, τον οποίο προκάλεσε σε ανοικτή και δημόσια συζήτηση, εάν εννοεί όσα είπε.

 Υπογραμμίζει επίσης ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθεί με τα λεγόμενα του τέως Προέδρου της ΕΔΕΚ. «Είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με τα λεγόμενα του κυρίου Ομήρου», σημειώνει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και προσθέτει, «επειδή η νέα ΕΔΕΚ λειτουργεί σε συνθήκες δημοκρατίας και διαφάνειας εάν ο τέως Πρόεδρος τα όσα δηλώνει τα εννοεί, τον καλώ σε μια ανοιχτή και δημόσια συζήτηση» καταλήγει.

Επιλεγμένη είδηση απο  Tilley’s News
ΠΗΓΗ Alitheia.online


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου