Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Tο ΕΒΕ Πάφου καλεί το κράτος να προχωρήσει στην αξιολόγηση & κατακύρωση της προσφοράς για την Ιεροκηπιά




Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως έχουν ζητηθεί προσφορές  για την χαλίτικη έκταση της Ιεροκηπιάς στη Γεροσκήπου στην οποία ύστερα απο πληροφόρηση που είχε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου έχουν δείξει ενδιαφέρον τρεις εταιρείες.

Ο κ. Δημητράδης απηύθυνε έκκληση τόσο προς το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και προς το Κράτος γενικότερα όπως ο αρμόδιος φορέας προβεί σε αξιολόγηση και στην κατακύρωση της προσφοράς το συντομότερο δυνατόν σ` εκείνον που δικαιούται προκειμένου να του κατακυρωθεί η προσφορά με βάση τα κριτήρια τα οποία έχει θέσει το Κράτος.

Κατά αυτόν τον τρόπο συνέχισε, τα έργα που προγραμματίζονται να γίνουν εκεί απο τους τρεις οργανισμούς θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και να προωθηθούν το συντομότερο δυνατό .

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ανέφερε πως η Πάφος έχει ανάγκη την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων , αφού η ανεργία, είπε, είναι μεγαλύτερη στην Πάφο απ` άλλες επαρχίες, η η οικονομία του τόπου βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο και υπάρχει ανάγκη επίσπευσης μεγάλων έργων.

Παράκληση μας είναι όπως το Υπουργείο Εσωτερικών και ο αρμόδιος φορέας που έχει αναλάβει την αξιολόγηση και την κατακύρωση της προσφοράς να την προωθήσει το δυνατό γρηγορότερο, κατέληξε.

πηγη: ΚΥΠΕ (Κικής Περικλέους)
Επιλεγμένη είδηση για το  Tilleys News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου