Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

"Είτε θα συνεχίσουμε όλοι μαζί είτε θα φύγουμε όλοι μαζί", φερεται να ειπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

"Είτε θα συνεχίσουμε όλοι μαζί είτε θα φύγουμε όλοι μαζί", φέρεται να είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας  σήμερα το πρωί  στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Αν και η συνεδρίαση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, οι πληροφορίες που διαρρέουν στα ελληνικά μέσα, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός τόνισε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις  και έχει μεγάλη σημασία η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος  να  παραμείνει ενωμένη και συμπαγής.

Ο Αλέξης Τσίπρας  που πήρε πρώτος τον λόγο  όπως μεταδίδουν οι διαφορες πηγες των Ελληνικων ΜΜΕ  φέρεται να είπε: "Πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία, αλλά δεν πήραμε εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από το ευρώ. Βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής".

Ο  πρωθυπουργός συμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φώς της δημοσίοτητος φέρεται επίσης να  είπε  ότι "εγώ δεν πρόκειται να γίνω νέος Παπαδήμος", για να προσθέσει  ότι  "εδώ που ήρθαμε, συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί".

 Οι ίδιες  πληροφορίες μεταδίδουν επίσης  ότι μετά τον πρωθυπουργό,  τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ανέλυσε την πρόταση που εστάλη στους θεσμούς.
Πάντως τα αποτελέσματα της συνεδρίασης αναμένονται  με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους , καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ώς γνωστόν  αντιμετωπίζει  αντιδράσεις και αντιρρήσεις στο εσωτερικό του, κυρίως, από την Αριστερή Πλατφόρμα του κ. Λαφαζάνη.


Επιμέλεια Είδησης για το Tilley’s News   Άθως Τίλλευ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου