Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Europaleague


Απόλλων και Ομόνοια δίνουν σήμερα τους πρώτους τους αγώνες στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, με στόχο να θέσουν βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Απόλλωνας αγωνίζεται στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Τρακάι Λιθουανίας ενώ στις 21:30 θα γίνει ο αγώνας της Ομόνοιας στην Πολωνία με τη Γιαγκελόνια.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη διοργάνωση.


Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο Απόλλωνας κατάφερε τα δύο τελευταία χρόνια να αγωνιστεί στους ομίλους ενώ η Ομόνοια κυνηγά την πρώτη της συμμετοχή στη φάση των Ομίλων.

Στον πρώτο γύρο ο Απόλλωνας απέκλεισε τη Σαξάν Μολδαβίας νικώντας της με 2-0 εντός και εκτός έδρας ενώ η Ομόνοια απέκλεισε την Ντιναμό Μπατούμι Γεωργίας με συνολικό σκορ 2-1 (1-0 ήττα στη Γεωργία, 2-0 νίκη στο ΓΣΠ). Οι επαναληπτικοί θα γίνουν την Πέμπτη 23 Ιουλίου.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τις δύο κυπριακές ομάδες να μαθαίνουν τον επόμενο αντίπαλο τους, με την προϋπόθεση ότι θα προκριθούν από το δεύτερο προκριματικό γύρο.

ΠΗΓΗ/ ΚΥΠΕ 

Επιλεγμένη Είδηση Για  Tilleys News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου