Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ομόνοια-Γιαγκελόνια για τον επαναληπτικό της β' προκριματικής φάσης του Europa League



Η Ομόνοια, η οποία ολοκλήρωσε την Τετάρτη την προετοιμασία της, αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Γιαγκελόνια, στο πλαίσιο του μεταξύ τους επαναληπτικού αγώνα για τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, μετά το 0-0 της Πολωνίας, η Ομόνοια θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα που θα της δώσει το δικαίωμα να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα είπαμε ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 και αυτές παραμένουν. Παιχνίδια σαν το αυτό  κρίνονται στις λεπτομέρειες γι' αυτό θα θέλει συγκέντρωση. Πιστεύουμε στην πρόκριση. Δουλέψαμε αρκετά και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε. Ζητώ από τον κόσμο να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Χρειαζόμαστε τη θετική ενέργεια του και ειδικά υπομονή. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος πως όλοι μαζί μπορούμε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Προπονητής της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας.

Στην αποστολή για τον επαναληπτικό συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνης Γιωργάλλιδης, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Ιβάν Ρούνιε, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Τζάκσον Μεντί, Κριστοβάο Ράμος, Ρενάτο Μαργκάσα, Μάριος Δημητρίου, Ερόλντ Γκουλόν, Γιώργος Οικονομίδης, Λουσιάνο Μπεμπέ, Γεράσιμος Φυλακτού, Νούνο Ασίς, Γκαουσού Φοφανά, Άντραζ Κιρμ, Αντρέ Σκέμπρι, Ονησίφορος Ρουσιάς, Κίλιαν Σέρινταν, Αντρέας Παναγιώτου και Φάνος Κατελάρης.

Θα διαιτητεύσει ο Σέρβος Danilo Grujic (διεθνής από το 2012) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Dejan Petrovic και Vladimir Jovanovic.

Στην προηγούμενη φάση η Γιαγκελόνια απέκλεισε την Kruoja Λιθουανίας με διπλή νίκη. Νίκησε με  1-0 εκτός έδρας και 8-0 στην Πολωνία.

Στο μεταξύ, η νικήτρια του ζευγαριού Ομόνοια - Γιαγκελόνια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπερόε Βουλγαρίας - Μπρόντμπι Δανίας. Στον πρώτο αγώνα νίκησε με 1-0 (Albrechtsen Martin 85’)  η Μπρόντμπι και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σήμερα στο Brøndby Stadion.


πηγη:ΚΥΠΕ
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ  TILLEYS NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου