Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Διακόπηκε πριν ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης


ΚΥΠΕ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 18/10/2015 19:44
 
Στη δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ θα κριθεί ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης για την 7η αγωνιστική, ο οποίος δεν ξεκίνησε λόγω επεισοδίων.

Ο αγώνας στο Τσίρειο στάδιο ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει  χτες στις 18:00 αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω επεισοδίων.

«Μετά από απόφαση του διαιτητή, ο αγώνας στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης δεν θα διεξαχθεί», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης δήλωσε πως ο διαιτητής ενημέρωσε τα δύο σωματεία πως δεν μπορεί να αρχίσει ο αγώνας, γιατί η Αστυνομία ανέφερε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο κ. Κίρζης ανέφερε ότι θα ζητήσει την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της ομάδας του και υποστήριξε ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας του τραυματίστηκαν από οπαδούς της Ανόρθωσης που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αξιωματούχος της Ανόρθωσης, διατύπωσε τη θέση ότι ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει γιατί οι φίλαθλοι είχαν εισέλθει στις κερκίδες, και αποκαταστάθηκε η ομαλότητα. «Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα», είπε και υποστήριξε πως παράγοντες του Απόλλωνα και ποδοσφαιριστές έχουν προκαλέσει με χειρονομίες τους φιλάθλους της Ανόρθωσης

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤILLEYS NEWS
ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου