Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Οι πρώην καπνιστές 'λάμπουν' περισσότερο και γιορτάζουν στις 30 Οκτωβρίου


ΚΥΠΕ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 


Φέτος, στις 30 Οκτωβρίου, οι πρώην καπνιστές το γιορτάζουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους διαδικτυακά, για να αποδείξουν πως όταν κόψεις το κάπνισμα τίποτα δεν σε σταματά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εκστρατεία “Ex-Smokers are Unstoppable” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιστρέφει με πρεσβευτή το γνωστό παρουσιαστή Ανδρέα Γιόρτσιο, ενώ οι πρώην καπνιστές καλούνται να γιορτάσουν το επίτευγμά τους, ανάβοντας ένα αστεράκι τους στον ψηφιακό χάρτη της Ευρώπης (http://www.exsmokers.eu/el-el/sparkle-brighter/index.html).

Ο τελικός χάρτης φωτισμένος θα αποκαλυφθεί σε επίσημη εκδήλωση στις Βρυξέλλες στις 30 Οκτωβρίου, την Ημέρα του πρώην καπνιστή (Day of the ExSmoker).

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Ανδρέας Γιόρτσιος, επίσημος πρεσβευτής της εκστρατείας Ex-Smokers δήλωσε πως “το κάπνισμα είναι μια συνήθεια που δεν κόβεται εύκολα”.

“Η εφαρμογή iCoach”, προσθέτει, “είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθά τους καπνιστές καθοδηγώντας τους να περάσουν ομαλά από όλα τα στάδια και εν τέλει να κόψουν το κάπνισμα. Όταν το κόψεις όμως δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις ποτέ”.

Από το 2011 η καμπάνια “Ex-Smokers are Unstoppable” έχει βοηθήσει νέους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα, προωθώντας τα οφέλη μιας ζωής χωρίς κάπνισμα.

Πάνω από 26.000 νέοι χρήστες έχουν εγγραφεί στην τελευταία έκδοση της δωρεάν ψηφιακής εφαρμογής iCoach. Από το λανσάρισμα της εφαρμογής το 2011, χιλιάδες Ευρωπαίοι χρήστες του iCoach ισχυρίζονται ότι έκοψαν το κάπνισμα μέσα σε τρεις μήνες. Εκτός από τα οφέλη για την υγεία, εκτιμάται ότι έχει επιτευχθεί συλλογική εξοικονόμηση χρημάτων πέραν των €262 εκατομμυρίων.

(ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΓΧΡ)
Επιλεγμένη Είδηση για το  Tilleys News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου