Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Φιλανθρωπικό πανηγύρι διοργάνωσε ο ΠΑΣΥΚΑΦ στην Πάφο


ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΠΑΦΟΣ 5/10/2015 07:55
 

Mε σύνθημα “ Μαζί στη ζωή” ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργάνωσε χθες στο  Ιεροκήπιο πάρκο Γεροσκήπου φιλανθρωπικό πανηγύρι για ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που προσφέρει δωρεάν στους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειες τους.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ με εξειδικευμένες υπηρεσίες και προγράμματα εξυπηρετεί σήμερα πέραν των 5 χιλ. ασθενών σε ολόκληρη την Κύπρο ενώ στην Πάφο οι υπηρεσίες προσφέρονται καθημερινά σε 500 περίπου άτομα.

Η πρόεδρος της Επιτροπής των εθελοντών του ΠΑΣΥΚΑΦ Άντρη Αβραάμ σημείωσε ότι τα κρούσματα καρκίνου αυξάνονται δυστυχώς κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να υπάρχουν και περισσότερες ανάγκες.

Πρόσθεσε ότι στόχος μέσα από την οικονομική εκστρατεία που ξεκίνησε στις 24 του Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου οι υφιστάμενες υπηρεσίες να συνεχίσουν να προσφέρονται για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Οι εκδηλώσεις,  κατέληξε η κ. Αβραάμ,  θα συνεχιστούν σ’ όλες τις πόλεις.

Ήδη στην Πάφο έγινε εκδήλωση – δείπνο στην Παλαιά Ηλεκτρική καθώς και το φιλανθρωπικό πανηγύρι χθες. Ο οδικός έρανος θα γίνει από τις 7 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, συμπλήρωσε.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΑΡ)
Επιλεγμένη Είδηση για   Tilleys News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου