Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η Τουρκική αντιτρομκρατική συλλαμβανει νεαρους Υπόπτους με την κατηγορία οτι εκπαιδευονταν στην Τουρκια γαι να ενισχύσουν τους ΙΣΙΣ σε ΙΡΑΚ και ΣΥΡΙΑ


Φωτο  RT
Η  τουρκική αστυνομία συνέλαβε δεκάδες  υπόπτoυς  μεταξύ των οποίων 24 κάτω από την ηλικία των 18 ετών με την υποψία ότι συνδέονται με τον ΙΣΙΣ . Συμφωνα με την Αγγλόφωνη  Russia Today  τα ατομα αυτα  εκπαιδεύονταν  σε ειδικά στρατοπεδα  για να σταλουν στην Συρία και το Ιράκ ως μαχητές  των ΙΣΙΣ.

Η  αντιτρομοκρατική  Διεύθυνση  Κωνσταντινούπολης συμφωνα με το δημοσίευμα έχει συλλάβει δεκάδες αλλοδαπούς σε μια από τις περιοχές της μεγαλύτερης πόλης της Τουρκίας. Οι κρατούμενοι είναι ύποπτοι οτι ετοιμάζονταν  να μεταφέρθουν  σε περιοχές της Συρίας  και το Ιράκ που βρίσκονται τον έλεγχο του ισλαμικού κράτο συμφωνα  πάντα  και  με την τουρκική εφημερίδα Vatan .

Οι επιδρομές  της Τουρκικής Αντιτρπομοκρατικής αποτελούσαν μέρος της έρευνας για την μαζική τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε τη ζωή πάνω από 100 άτομα στην Τουρκική πρωτεύουσα, την Άγκυρα, στις 10 Οκτωβρίου.

Πηγη RT.

Ελευθερη μετάφραση απο  τα Αγγλικα στα Ελληνικα για το Tilley's News  Αθως Τίλλευ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου