Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Σικάγο για επαφές ο Πρόεδρος Αναστασιάδης


Στο Σικάγο μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου θα έχει επαφές με μέλη του Κογκρέσου, εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας και θα μιλήσει στην Ετησια Συνάντηση του ΔΣ της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής και της δεξαμενής σκέψης του Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με τό ΚΥΠΕ  επίσημη ανακοίνωση  αναφέρει ότι «κατά την παραμονή του στο Σικάγο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επαφές με μέλη του Κογκρέσου, καθώς και με εκπροσώπους Οργανώσεων και μέλη της κυπριακής παροικίας».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα έχει την Κυριακή συνάντηση με την κυπριακή ομογένεια στο Σικάγο.

Όπως αναφέρεται, τη Δευτέρα «θα συναντηθεί με μέλη του Κογκρέσου και αργότερα την ίδια μέρα θα χαιρετίσει την Ετήσια Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής».

Προστίθεται ότι την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο κύριος ομιλητής στις εργασίες της δεξαμενής σκέψης του Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων του Σικάγο.

 ΠΗΓΗ /(ΚΥΠΕ/ΗΦ/ΑΧΡ)
Επιλεγμένη Είδηση για τό  Tilleys News
Επιλογή επιμέλεια είδησης Άθως Τίλλευ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου