Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Δημόσιος Κήπος Πάφος.. Με μία ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!


Είχα την ευκαιρία όταν βρισκόμουν  στα πάτρια εδάφη στην Πάφο για μιά βδομάδα, οπου παρέστηκα στον  γαμο του γυιου μου του Ανδρέα, να περιδιαβάσω την αγαπημένη μου πόλη.
Τά βήματα μου με οδήγησαν στό Κέντρο της  Πόλης και στον χώρο του «παλαι ποτε»  Δημόσιου Κήπου.
Ειλικρινά ένοιωσα ντροπή για την κατάντια του.. Ό άλλοτε  πράσινος πνεύμονας της πόλης μας , οπου ειδικά το καλοκάιρι προσφεύγαμε για λίγη δροσιά, έχει «Κυπριστί  καταντήσει   ΑΡΟΘΥΜΙΣΤΡΟ»
Τωρα θα μου πείτε Ρε ΑΘΩ ανακάλυψες «την τασιηνόπιττα» αφου η κατάντια αυτη του κήπου συνεχιζετε και μαλλον διαιωνίζετε απο την εποχη που έληξε το συμβόλαιο του Δήμου Πάφου με την Μητρόπολη..
Η παρέμβαση μου αυτή ειναι για να θίξω  την αδιαφορία και την ανοχή που παρουσιάζεται απο τους αρμοδίους  αλλα και απο εμάς τους Παφίτες για την κατάσταση..
Είναι ντροπή.... Ο χωρος ηταν για χρόνια ο Δημόσιος Κήπος της Πάφου και σημα κατατεθέν  η δε  Μητροπολη τόσα χρόνια  δεν ειχε ποτε κουνησει το δακτυλάκι της  ειτε για την συντηρηση του ειτε για οτιδήποτε άλλο.

Ο δε νυν Μητροπολίτης ο οποίος δεν ειναι ΠΑΦΙΤΗΣ δειχνει μια προκλητική αδιαφορία κατε εμενα στο όλο θέμα.. Εντάξει  «ΑΓΙΕ της Πάφου» θέλεις να καταστρέψεις την ομορφη εικόνα του κήπου αφηνοντας τον να ξηραθεί γιατί θελεις να κτίσεις ενας «οικοδόμημα ΕΚΤΡΩΜΑ Γραφεία Εκκλησία κλπ» .. Ο Αης Θεόδωρος τι έχει?  Για ολους τους άλλους  τους Μητροπολιτες που περασαν ηταν αρκετός ως Μητροπολιτικός .. Τί έχει αλλάξει? Τό πλήρωμα σου στον συγκεκριμένο Ναο?  Όχι  αφου απο το κτισιμο της Παντάνασσας  εχει χάσει  τους μισούς.. Πρός τι αυτη η επιμονη που εχει σαν αποτέλεσμα  ο Δημόσιος Κήπος  ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΩΝ (όχι των Αθηναιιτών) να πεθαίνει απο ξηρασία.. ..

Δώσε τα λεφτά που λογαριζεις να χρησιμοποιήσεις για  να κτίσεις  την «μουνζουρα»  στο Κεντρο της Πόλης στους πάσχοντες συνανθρωπους μας (αυτός υποτιθετε ειναι και ο ρόλος σας) και σταματήστε να σκεφεστε σαν επιχειρηματίες..

Μετά τιμής
Ένας γνησιος Πάφιτης που ζει προσωρινά στο εξωτερικό

‘Αθως Άρθουρ Τίλλευ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου