Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ρίχνει τους τόνους το υπουργείο Παιδείας για τα θρησκευτικά



H αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Δεν θέλει να ανοίξει μέτωπο με την Εκκλησία για το θέμα του τρόπου απαλλαγής των μαθητών από τα θρησκευτικά η κυβέρνηση. Μετά την έντονη αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυνου, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή το υπουργείο Παιδείας έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερα ζητήματα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega, η Σία Αναγνωστοπούλου παρατήρησε: «Δεν μπορεί να μιλήσει κανένας σε αυτή τη χώρα, να πει μια κουβέντα, παραποιείται εντελώς».
«Ότι έχω δηλώσει, ήταν απάντηση σ' έναν ακροατή» ενώ η ραδιοφωνική συζήτηση αφορούσε άλλα θέματα για την Παιδεία, πρόσθεσε η ίδια.
«Ό,τι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα, για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δε φτάνει, τα κενά, και αυτό ήταν όλη μας η προσπάθεια και η αγωνία» τόνισε
 Στό μεταξύ σύμφωνα με το  In Gr Έντονη ήταν  αντίδραση Ιερώνυμου για την απαλλαγή από τα θρησκευτικά ενώ αύριο τρίτη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τον νέο υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.
ΠΗΓΗ: In Gr
Επιλεγμένη Είδηση για το Tilleys News 
Επιμέλεια είδησης Άθως Τίλλευ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου