Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τετραήμερη κράτηση στους τρεις Ρώσους επισκέπτες για απάτες

Διάταγμα  τετραήμερης κράτησης τεσσάρων εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των τριών Ρώσων επισκεπτών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,  πλαστογραφίας , κυκλοφορία πλαστού εγγράφου  και εξασφάλιση και απόπειρα εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

 Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΚΥΠΕ στην Πάφο Κική Περικλέους για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων τουριστών από τη Ρωσία, ηλικίας 20,21 και 29 ετών.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν χθες  με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των  ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Στην ανταπόκριση διευκρινίζετε  οτι οι συλληφθέντες  φαίνονται να εμπλέκονται σε πέντε υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και σε άλλες πέντε υποθέσεις απόπειρας απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Ανακρινόμενοι οι τρεις Ρώσοι παραδέχτηκαν την διάπραξη των αδικημάτων.

Συγκεκριμένα οι τρεις Ρώσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο την1η Σεπτεμβρίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο προέκυψε  μαρτυρία εναντίον τους ότι απέσπασαν σε πέντε περιπτώσεις αγαθά με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών και σε άλλες πέντε περιπτώσεις  αποπειράθηκαν να αποσπάσουν  αγαθά με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθησαν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Από τις παράνομες πράξεις τους οι Ρώσοι απέσπασαν διάφορα είδη κυρίως ηλεκτρονικά από διάφορα καταστήματα στην Πάφο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 ΠΗΓΗ : (ΚΥΠΕ-Κική Περικλεους)
Επιλογή επιμέλεια ειδησης για το  Tilleys News  Άθως Τίλλευ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου