Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται την Πέμπτη Απόλλωνας, Ομόνοια, ΑΕΚ

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται την Πέμπτη Απόλλωνας, Ομόνοια, ΑΕΚ
ΚΥΠΕ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 5/8/2015 09:56


Διεξάγονται την Πέμπτη οι καθοριστικοί επαναληπτικοί αγώνες των κυπριακών ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, Απόλλων και Ομόνοια έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα play-off της διοργάνωσης, όμως, τους περιμένουν δύσκολοι επαναληπτικοί κόντρα σε Καμπάλα και Μπρόντμπι αντίστοιχα. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ΑΕΚ, μετά την ήττα με 3-0 από τη Μπορντό στη Γαλλία.

19:00, Καμπάλα– Απόλλων(Bakcell Arena)
-------------------------------------------------
Το 1-1 του πρώτου αγώνα προδιαθέτει για αμφίρροπο αγώνα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ο Απόλλωνας προηγείτο στον πρώτο αγώνα μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως ισοφαρίστηκε με πέναλτι και πλέον, χρειάζεται οπωσδήποτε να σκοράρει στην έδρα του αντιπάλου του.

Η αποστολή του Απόλλωνα μεταβαίνει σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί απόψε με προπόνηση στο στάδιο που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση.

19:00, Ομόνοια– Μπρόντμπι(ΓΣΠ)
-----------------------------------------
Η Ομόνοια καλείται να κάνει ότι και στους δύο προηγουμένους γύρους του Europa League, να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Δανία είναι ένα καλό σκορ για την Ομόνοια, η οποία, με τον κόσμο της στο πλευρό της, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή της πορεία.

Απόψε ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας, με το Ράμος να μην υπολογίζεται σε σχέση με τον πρώτο αγώνα αφού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

20:30, ΑΕΚ – Μπορντό («Αντώνης Παπαδόπουλος»)
-------------------------------------------------------------
Το 3-0 με το οποίο έχασε η ΑΕΚ στη Γαλλία είναι ένα σκορ το οποίο σπάνια ανατρέπεται. Όμως, στην ομάδα της Λάρνακας είναι αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθεια τους και να εξαντλήσουν τα περιθώρια τους.

Άλλωστε, όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα, το σκορ αυτό δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ θα προπονηθεί απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία της.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΜΜ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου