Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ελλάδα 2015.. « Νέα Αυγή με την Χρυσή Αυγή ? ? ? »..τού Άθου Τίλλευ




Εκλογές καί πάλι εκλογές.. Οι αδελφοί Έλληνες  θα συρθούν γιά ακόμη μιά φορά πρόωρα στις κάλπες  λόγω ανικανότητας των σύχρονων της πολιτικών να κρατήσουν  την Ελλάδα  ανεξάρτητη από  τρίτους.
‘Εχουν αποδείξει  όλοι μηδενός εξαιρουμένου οι  μετά την Χούντα  Έλληνες πρωθυπουργοί «η λεγόμενη  γενιά της μεταπολίτευσης» , ότι δεν  ξέρουν ποιό ειναι το συμέρον του Ελληνικού λαού.
Αποτέλεσμα στο όνομα της δήθεν «ευρωπαικής αλληλεγγύης» μέσω του «εκτρώματος» που ονομάζετε Ευρωπαική Ένωση έχουν υποθηκεύσει  στούς ξένους(αυτή την φορά  κυριολεκτικά) τον Λαό και την χώρα.
Καμμία Ελληνική «κυβέρνηση»  δεν αποφασίζει από μόνη της  γιά το μέλλον του τόπου  αλλά οι ξένοι.
Τελευταία μάλιστα έχουν εφεύρει και εισαγάγει  λόγω ευθυνοφοβίας τά λεγόμενα  δημοψηφίσματα όπου καλούν «δήθεν αφου τα εκαναν πρώτα  ΣΚ@Τ@»   τον  λαό να αποφασίσει γιά το μέλλον του, και ειναι ηλίου φαεινώτερον ότι  στό τέλος της ημέρας ,δέν τηρουν δεν σέβονται  η μάλλον δεν ξέρουν να χειριστούν  τα αποτελέσματα «Τρανό παράδειγμα η Δηθεν Αριστερή Κυβέρνηση Σύριζα (ΤΣΙΠΡΑ).
Σάν απλός παρατηρητής και δημοσιογράφος παρακολουθώντας απο κοντά  τις εξελίξεις στην Ελλάδα  προβλέπω ότι όλες οι προαναφερόμενες αδυναμίες των «Πρωθυπουργών της μεταπολίτευσης»  και ειδικώτερα του τελευταίου , δίνουν την ευκαιρία  σε κόμματα που παλαιότερα   οι Έλληνες χλεύαζαν   γιατί  είναι όπως  τα χαρακτηρίζουν αμελητέα και «Ναζιστικά» , να κερδίζουν συνεχως έδαφος  και μιλάμε  φυσικά για την Χρυσή Αυγή. Όταν σαν πολιτικοί του λεγόμενου  «Δημοκρατικου Τόξου»  αποδεικνύουν ότι δεν  σκέφτονται σαν Έλληνες αλλά σαν Γερμανοί Βέλγοι Γάλλοι Φινλανδοί η δεν ξερω τί , και έφεραν την Ελλάδα στο σημείο της πτώχευσης σαν χώρας (σε ολους τους τομεις), τό επακόλουθο ειναι αυτό που έγινε στην Φινλανδία με τους «Αληθινούς Φινλανδούς»  ακροδεξιό κόμμα να ειναι δεύτερο σε ποσοστά και συγκυβερνων  επειδή παίζει με την νοοτροπία ειμαστε πρωτα Φινλανδοί και μετα Ευρωπαίοι , θα γινει και στην Ελλάδα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .. Στίς εκλογες του Σεπτέμβρη  το λεγόμενο «ακροδεξιό και «ναζιστικό» Κόμμα  η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  θα πείσει όπως άλλωστε το εχει αποδείξει με την πορεία της στις εκλογες  ότι μονο αυτή ενδιαφερεται για το καλο των Ελληνων χρησιμοποιωντας όπλα όπως το μεγάλο  πρόβλημα που αντιμετωπιζει η χώρα  με τους μετανάστες , την φτώχεια τις χαμηλές συντάξεις κλπ κλπ και θα ζήσουμε να δουμε την Χ Α  δευτερο κομμα σε ποσοστά και ίσως και συγκυβέρνηση.
Οπως λεμε Κυπριακά «τα μακρά κοντά ήρτασιν»   καί  οι εκλογές θα δειξουν εάν οι προβλέψεις μου ειναι σωστές η όχι.

Άθως Τίλλευ

Δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου